Nu tar Föreningen Björndammens masugn nya tag. Om Folkhälsomyndigheten tillåter ska vi sommaren och hösten 2021 har ungefär samma arrangemang som vi tvingades ställa in. Nu har du som medlem eller blivande medlem chansen. Berätta vad du vill se och höra och uppleva i masugnen.

Årets aktiviteter ställdes in

Som du kunde läsa på denna webbplats tvingades vi att ställa in alla planerade arrangemang i masugnen på grund av den förgrymmade coronan. Det skulle ha varit squaredansjippo, ett bröllop ställdes in, likaså Antikmässan med ”Bygglovs-Willy” Björkman, och Simon Stålspets och hans band Stork kunde heller inte ställa sig på scenen.

Nya tag i 2021

Om Folkhälsomyndigheten tillåter ska vi sommaren och hösten 2021 försöka ha ungefär samma arrangemang som vi tvingades ställa in. Nu har du som medlem och blivande medlem chansen.

Berätta vad du vill se och höra och uppleva i masugnen. Det finns inga dumma förslag…
Vi som sitter i styrelsen – ingen under 58 år – vet ju inte bäst och har förmodligen inte bäst smak och tycke. Så kom igen och sänd oss dina förslag via ett mail till Tommy Schönstedt.

Kom och hjälpa oss

Vi behöver fler krafter som hjälper till i föreningen. Du kanske vill vara med och hjälpa till vid våra arrangemang, du kanske vill hjälpa till och bygga upp vårt lilla muséum, du kanske vill hjälpa till att servera kaffe och bullar. Ja, det är du som bestämmer vad du vill göra. Mejla och berätta.

Nya medlemmar

Dessutom vore det bra om vi kunde öka medlemsantalet. Just nu är vi ett 80-tal. Prata gärna med en kompis eller en granne och be hen att gå med i Föreningen Björndammens masugn.
Medlemsavgiften är endast 100 kronor per år. Vårt bankgironummer är 341-7714.
Det går också att klicka på denna länk, där du hittar ett anmälningsformulär.

Håll er friska så ses vi förhoppningsvis snart!

Styrelsen
gm Tommy Schönstedt, sekreterare


Bild: Pixabay