Hej alla som gillar Björndammens masugn!

Som ni förstår är 2020 ett förlorat år för föreningen, medlemmarna, många av artisterna och alla besökare. Vi har inte vågat ha de arrangemang som vi hade planerat till vår scen – en av Sörmlands mäktigaste.

Coronaviruset och Convid-19 – ja, ni förstår. Vi hoppas att ni håller er friska, för nästa sommar drar vi igång igen (om Anders Tegnell och Folkhälsomyndigheten vill). Då siktar vi på ungefär samma program som vi hade planerat för den här sommaren:
• Squaredansföreningens arrangemang i juni.
• I juli skulle den omtalade Julikvartetten ha stått på scenen.
• I augusti skulle ”Bygglovs-Willy” Björkman ha hållit i en antikmässa i Masugnen.
• Och i augusti hade vi bokat musikanten Simon Stålspets och hans orkester STORK.

Vi ses sommaren 2021!

Glad fortsättning på sommaren!

/Styrelsen