Björndammens masugn påverkas på många olika sätt med anledning av coronaviruset. Ändå har Sörmlands mäktigaste kulturscen för avsikt att kunna bjuda på ett antal väldigt roliga och musikala föreställningar.

Planerade evenemang

Björndammens masugns preliminära program kommer att uppdateras aktivt hela sommaren. Föreningen är i full fart att planera för nedanstående föreställningar.
Hål gärna utkik på denna webbsida eller i Björndammens masugns Facebookgrupp.


Söndag 2 augusti

Söndag 2 augusti planerar vi för en antikmässa med TV-profilen Willy Björkman. Willy är känd från TV-programmen Bygglov och Let’s dance. Musiken går som en röd tråd genom hans liv. Överallt sprider han en speciell atmosfär, utifrån sin vänliga framtoning.
På mässan har Willys nya låt om masugnen världspremiär.
Det ske också värdering av medhavda föremål. Plus mycket annat.


Lördag 22 augusti

Lördag 22 augusti hoppas vi kunna ha musikanten Simon Stålspets och hans orkester STORK på scenen. Simon är en känd och mycket uppskattad Dunkers-profil. Ett citat från en åhörare: ”Jag blir glad av Simon Stålspets Orkester. Jag blir så glad att jag börjar sjunga.”
Musikanterna har nyligen släppt bandets första album. En hel del låtar och mycket annat kommer att spelas på denna dag.


Välkommen till Sörmlands mäktigaste kulturscen. Välkommen till Björndammens masugn.


Bilder: Freepik, Wikipedia, Carl Englund