Nytt år igen vilket innebär nya evenemang i Björndammens Masugn i sommar. Vi hoppas att 2023 ska bli ett riktigt trevligt masugnsår!

Evenemang 2023

Styrelsen planerar för fullt för kommande evenemang och redan nu kan vi avslöja att det blir en dag med tema byggnadsvård, lördag 12:e augusti. En hel del annat är också i planering och mer info kommer senare. Glöm inte att ha koll på Masugnens sida på Facebook och på föreningens hemsida bjorndammensmasugn.se.

Årsmöte 2023

Ett annat datum att redan nu lägga i kalendern är lördag 6:e maj, kl. 11.00 då vi har årsmöte i föreningen. Hoppas att många av er kan närvara och hoppas även att vi då får njuta av vackert vårväder. 

glöm inte medlemsavgiften

För att kunna arrangera evenemang och för att hålla föreningen igång behöver vi förstås våra medlemmar så alla medlemsavgifter och andra bidrag är viktiga för oss!
Du som ännu inte har betalat medlemsavgiften på 100 kronor är välkommen att göra det. Känner du någon som vill vara med, men som ännu inte anmält sitt intresse? 

Dra gärna med din kompis – ju fler vi är desto roligare blir det. 

För betalning av medlemsavgift, föreningens bankgirokonto är 341-7714. Alternativt kan du betala via Swish till nummer 123 510 63 49. OBS! Viktigt vid betalning är att du skriver ditt namn och din mejladress på kommentarsfältet.

Välkomna till Björndammens Masugn!