Föreningen Dunkers Församlingshem och Föreningen Björndammens masugn har tillsammans nöjet att inbjuda till en nostalgikväll torsdagen 14 november kl 18.30 i Dunkers Församlingshem. Föreningarna bjuder på kaffe.

Med projektmedel från Region Sörmland startar hembygdsföreningar och bygdegårdsföreningar en unik samverkan kring lokal berättartradition. Personer från bygden berättar minnen från bygden, skolan, tomasklappen, skogen och lantbruket, kolmilning, masugnen eller varför inte från det senaste projektet- bredbandsanslutningen!

Kvällen är upplagd så att ett antal personer berättar och ger glimtar från sina minnen och det är sen helt öppet att komma med inlägg och fylla på med egna berättelser.

Välkommen till en spännande och intressant kväll!
Föreningen Dunkers Församlingshem och Föreningen Björndammens masugn