Välkommen till en minnesvärd biokväll i Björndammens Masugn. Filmen som visas är ’I Nådens År 1871’, vilken skapades och spelades in i Dunker-trakterna och omgivningen.

Datum: söndagen den 11:e augusti
Tid: Kl. 19:00
Plats: Björndammens masugn, vid väg 55 halvvägs mellan Strängnäs och Malmköping
Entré: 75 kr. Parkering och fika finns!
Förköp: via Swish, 123 510 63 49 – Björndammens masugn (skriv Bio)

Om filmen

Filmen ”I Nådens År 1871” är en fristående berättelse från historien om Karl och Henry. Handlingen utspelar sig några år efter de svåra nödåren 1867-1869, och ger oss en nära titt på livet för torparna under den tiden. Med tragiska händelser och spännande intriger tar filmen oss med på en resa genom det förflutna, där vi får möta en rad karaktärer vars öden flätas samman på oväntade sätt.

Produktion av Dunker Film Production

Med 80 lokala skådespelare och inspelningar på natursköna platser som Skottvång och Mariefred tar vår film dig med på en visuell resa genom Sörmlands fantastiska landskap. Dunker Film Production har skapat en berörande berättelse, ackompanjerad av musik av Mikael Lindqvist från Hälleforsnäs. Missa inte denna 1 timme och 40 minuter långa filmupplevelse som ger dig en nära känsla av vår region.

Kom och upplev Sörmlands magi på bioduken med oss. Biokvällen är öppen för alla, så bjud gärna in era nära och kära för en kväll av underhållning och reflektion.

Vi ser fram emot att få dela denna speciella kväll med er! Läs även vår flyer med sommarprogrammet.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen för Föreningen Björndammens Masugn


Bild: dunker film production