Hej alla medlemmar i kulturföreningen Björndammens Masugn – och hej och välkomna alla som vill bli medlemmar!

Okänt läge för sommaraktiviteter 2021

Många har frågat om vad som händer i masugnen. Tyvärr har verksamheten – och alla som önskat besöka våra evenemang – drabbats av coronavirusets härjningar. Vi har helt enkelt tvingats ha stängt hela 2020 och minst halva 2021. Och vi som hade så stora planer på trevliga artister och kulturpersonligheter.

Tyvärr ser det också mörkt ut för sommarens aktiviteter i Masugnen. Vi måste nog vänta tills alla är vaccinerade och smittan har dragit sig tillbaka. Men har du som medlem och blivande medlem kan du mycket gärna komma med förslag på aktiviteter. Mejla till vår sekreterarare Tommy Schönstedt tommy.schonstedt@gmail.com och berätta.

Medlemsavgift 2021 (och gärna en extra slant)

Nu är det dags att betala den årliga medlemsavgiften på 100 kronor. Vi är en ideell förening utan vinstintresse och har sällan många kronor i kassan – allra helt nu när vi inte har haft några arrangemang.

Vi tar gärna emot en extra slant för att kunna förstärka vår likviditet så att vi kan våga satsa framåt.

Medlemsavgiften sätter du in på bankgiro 341-7714.

Vill du bli medlem?

Du som vill bli medlem kan göra det genom att klicka på den här länken så får du ett formulär att fylla i.


Välkommen till kulturföreningen Björndammens Masugn och Glad vår!

Styrelsen