Välkommen till evenemanget Byggnadsvård & Antikt i Björndammens Masugn!

Sätt ett kryss i kalendern för lördagen den 12 augusti, för Föreningen Björndammens Masugn bjuder in dig till en spännande och kunskapsrik dag om byggnadsvård och antikt! Detta är ett unikt tillfälle för dig som är intresserad av att lära dig mer om bevarande av äldre byggnader och antika föremål.

  • Datum: lördag 12 augusti
  • Tid: kl. 10:00 – 16:00
  • Plats: Björndammens masugn, vid väg 55, hälvvägs mellan Strängnäs och Malmköping
  • Inträde: 100 kr
  • Parkering finns

Proffs ger råd och tips

En erfaren panel av proffs och hantverkare kommer att ge dig ovärderliga tips och råd om byggnadsvård, restaurering, ådringsmålning och fönsterrenovering. Oavsett om du är en entusiastisk amatör eller en erfaren yrkesman kommer du att få insikter som hjälper dig att bevara historiska skatter för framtida generationer.

Försäljning finns också

Men det är inte allt! Vår minimarknad kommer också erbjuda en fantastisk möjlighet att upptäcka och förvärva unika antika föremål. Kanske hittar du något som blir kronan på verket i ditt eget hem!

Och glöm inte att svänga förbi vårt läderhantverksstånd, där du kan hitta handgjorda och vackra läderprodukter som passar både som presenter och egna lyxiga inköp.

Kafé och korvkiosk

För att säkerställa att du orkar med alla aktiviteter kommer ett mysigt kafé att vara öppet, där du kan njuta av en välbehövlig paus och ladda upp med god mat och dryck. såsom en smaskig korv.

Vi ser fram emot att träffa dig i masugnen. Kom ihåg att ta med vänner och familj, eftersom detta evenemang är öppet för alla, oavsett ålder och erfarenhetsnivå. Vi ses där!

Välkommen!