Nyhetsarkiv

May 2019

Sommarprogram 2019

Föreningen Björndammens masugn är mycket glad och stolt att kunna presentera sommarens program för år 2019. Även i 2019 fortsätter vi vårt samarbete med Scenkonst Sörmland. Nytt för i år är samverkan med Wärdshusjazzen i Malmköping.
Läs mer . . .

20 juli: ABBA på svenska med Emilia Utter & Simon Stålspets

20 juli står Emilia Utter och Simon Stålspets på scenen. Välkommen till en skön melodikavalkad med ABBA-låtar på svenska och mycket mycket annat.
Läs mer . . .

3 aug: Danska Hudna spelar värdsmusik

3 augusti intar den danska gruppen Hudna scenen. Bandet är ett utmärkt exempel på det vackra som uppstår när olika kulturer möts och samarbetar. Mångfald, globalisering, inkludering och integration är dessutom vad trion bygger sitt sound kring.
Läs mer . . .

17 aug: Country Night at Masugnen

En härlig augustikväll med plats för boots & Stetsonhattar! Karin Risberg och hennes Country Rhythm Kings tar oss med på en countryresa till Nashville. Big Walther and the Sprucebay Boys inleder kvällen med »Old school Rock´n´Roll med en djävla glädje«
Läs mer . . .

31 aug: Masugnens dag 2019 med visor och konst

31 augusti är det dags för årets Masugnens dag med olika aktiviteter såsom berättelser om masugnens verksamhet, om järnets väg genom århundraden och annat. Gösta Linderholm sjunger en hel drös av sina fina visor, Lena Linderholm berättar och visar exempel på konst.
Läs mer . . .
© Föreningen Björndammens Masugn Kontakta oss