11 aug: Visor och skrönor med KG Malm, Ewert Ljusberg, Lucas Stark

Lördagkväll 11 augusti bjuds på en härlig och musikalisk underhållning. Välkommen till en visfestival i miniformat med tre artister du nog aldrig tidigare hört och sett tillsammans. K G Malm, Ewert Ljusberg och Lucas Stark ger oss en musikalisk upplevelse med visor, musik och skrönor i den vackra kulturmiljön vid Björndammens Masugn.

Dag och plats

Datum: lördag 11 augusti, kl. 18:00.
Var: Björndammens masugn, halvvägs mellan Malmköping och Strängnäs, vid väg 55 (infart vid skylten).

Inträde
Entré 200 kr. Vi föredrar betalning med kort eller swish. Barn upp till 12 år fritt inträde.
Fri bilparkering.

Förköp av biljetter
Turistbyrån i Flen, tel. 0157-43 09 96, eller via webben, klicka här.

Viktig information om biljetterna
- Antal biljetter är begränsat till 170. Kvarvarande biljetter säljs lördag 11 augusti från kl. 17:00 vid masugnen. Först till kvarn gäller!

Om artisterna
KG Malm, uppväxt i Dunker med Rölkärret som närmsta granne är vissångare, berättare och otyglad humanist. Hans framträdanden kännetecknas av publikkontakt, värme, galna infall och vildvuxna polisonger.

Ewert Ljusberg har sedan 60-talet varit en centralgestalt för sång och berättarkonsten i Sverige och Norden och är en av våra stora vistolkare. Låt dig hänföras av hans otroliga förmåga att fylla Björndammens nya scen och röra vid publikens hjärtan!

Lucas Stark, även han uppväxt i Dunkers mörka skogar, är en flitigt turnerande vissångare, men som artist är han också ett äventyr. Vi sitter tryggt men osäkert i båten när Lucas utmanar oss med sin humor och spontanitet. Vi kan dock lita på att han ror oss tryggt i land.

Välkommen!
Varmt välkommen till en underbar musikkväll !
© Föreningen Björndammens Masugn Kontakta oss