20230722

Fira sommaren med en fantastisk musikalisk hyllning till ABBA!

Välkommen till en magisk eftermiddag med två av våra mest älskade och lokala artister: Emilia Utter och Simon Stålspets. Dessa talangfulla sångare kommer att framföra ett flertal ABBA-låtar på svenska och andra svenska popklassiker. Det kommer bli en upplevelse du inte vill missa!

  • Datum: lördag 22 juli
  • Tid: kl. 15:00
  • Plats: Björndammens masugn, vid väg 55, hälvvägs mellan Strängnäs och Malmköping

Stig in i en värld av tidlös musik och nostalgiska melodier när våra artister tar scenen. Upplev glädjen och energin i ABBA:s klassiker som du känner och älskar, nu tolkade på ett unikt och personligt sätt. Sjung med i de ikoniska refrängerna och låt musiken föra dig tillbaka till en tid då ABBA var på toppen av listorna och erövrade världen med sin unika sound.

Evenemanget äger rum i Björndammens masugn, Sörmlands mäktigaste kulturscen med sin unika akustik och atmosfär. Vi ser fram emot att välkomna alla musikälskare, oavsett ålder. Ta med familj och vänner och njut av en underbar sommardag fylld av ABBA-magi. Det kommer att vara en konsert att minnas!

Sätt kryss i kalendern för den 22 juli kl. 15:00 och se till att vara där när våra lokala artister sprider glädje och musikalisk förträfflighet. Missa inte denna enastående chans att fira ABBA och njuta av deras tidlösa hits på svenska. Vi ses där!


BILD: unsplash.com, Andrew Ebrahim – Affisch: simon stålspets