Evenemang i Björndammens masugn 2019

31 aug: Masugnes dag med visor och konst

31 augusti är det dags för årets Masugnens dag med olika aktiviteter såsom berättelser om masugnens verksamhet, om järnets väg genom århundraden och annat. Gösta Linderholm sjunger en hel drös av sina fina visor, Lena Linderholm berättar och visar exempel på konst.
Läs mer

17 aug: En svängig kväll med jazz och blues

17 augusti har vi en skönt swängig kväll i en »trestegsraket« med Kent Kroons bluesband och sina gäster Claes Jansson och Ronnie Brown. Det bjuds på en mix av jazz, blues och visa.
Läs mer . . .

3 aug: danska Hudna spelar värdsmusik

3 augusti intar den danska gruppen Hudna scenen. Bandet är ett utmärkt exempel på det vackra som uppstår när olika kulturer möts och samarbetar. Mångfald, globalisering, inkludering och integration är dessutom vad trion bygger sitt sound kring.
Läs mer . . .

20 juli: ABBA på svenska med Emilia Utter & Simon Stålspets

20 juli står Emilia Utter och Simon Stålspets på scenen. Välkommen till en skön melodikavalkad med ABBA-låtar på svenska.
Läs mer . . .

Sommarprogram 2019

Föreningen Björndammens masugn är mycket glad och stolt att kunna presentera sommarens program för år 2019. Även i 2019 fortsätter vi vårt samarbete med Scenkonst Sörmland. Nytt för i år är samverkan med Wärdshusjazzen i Malmköping.
Läs hela programmet . . .
© Föreningen Björndammens Masugn Kontakta oss